



## 2019 MEMBERS DAY AGENDA - SUBJECT TO CHANGE

NATIONAL CONFERENCE CENTRE | COVENTRY ROAD SOLIHULL B92 0EJ T: +44 (0) 121 704 2784

8.30 - 9.15 (45 min)	Premier Suite	NASS Board of Trustees Meeting
<b>09.00 - 09.30</b> (30 min)	Marble Foyer	Registration & Reception
<b>09.30 - 09.40</b> (10 min)	Britannia Suite	OPENING REMARKS  • 'Our Year At NASS' welcome video (2 min)  • Greeting & Housekeeping (8 min)  NASS CEO Dr Dale Webb & Chairman Raj Mahapatra
<b>09.40 - 10.55</b> (75 min)	Britannia Suite	PLENARY SESSION I  This session will be filmed.  Update on latest research developments in axial SpA (AS) (45 min)  Presentation by Rheumatologist Dr Arumugam Moorthy  Every Patient, Every Time: what's it all about? (30 min)  Presentation by NASS CEO Dr Dale Webb
<b>10.55 - 11.15</b> (20 min)	Britannia Suite	Refreshment Break  Be sure to view our posters to learn more about our ongoing work.
<b>11.15 - 12.15</b> (60 min)	Britannia Suite	• Approval of report, account and resolutions  Led by NASS Chair Raj Mahapatra & NASS CEO Dr Dale Webb
	Manxman Suite	FRIENDS & FAMILY SESSION  The Game of Life  Delegates who are unable to cast votes in the AGM  are invited to take part in this alternative session  Led by physiotherapists Claire Jeffries, Roneleeh Bungue-Tumble



12.15 - 13.15 Britannia Suite **Buffet Lunch & Chat with the NASS Team** (60 min) **DEEP DIVE SESSIONS** A. Managing pain with mindfulness Britannia Suite Elin Morgan, Breathworks 13.15 - 14.00 B. Top tips on self-care: bridging the gap between appointments (45 min) Manxman Suite Susan Gurden, Physiotherapist C. The functional genomics of ankylosing spondylitis **Compton Suite** Professor Julian Knight, University of Oxford Refreshments & Posters > 14.00 - 14.20 Britannia Suite Delegates then move to join exercise rotations (20 min) or (weather permitting) our NASS Championship of Quoits Bhangra dance | Susi Gaikwad, Physiotherapist **14.20 - 14.50** (30 min) **14.55 - 15.25** (30 min) Manxman Suite 30 minutes per rotation **15.30 - 16.00** (30 min) 5 minutes to move to next rotation **14.20 - 14.50** (30 min) **Ballet** | Susan Gurden, Physiotherapist **14.55 - 15.25** (30 min) **Compton Suite** 30 minutes per rotation **15.30 - 16.00** (30 min) 5 minutes to move to next rotation **14.20 - 14.50** (30 min) **Alexander Technique** | Clare Dannatt & Christine Pillath **14.55 - 15.25** (30 min) Premier Suite 30 minutes per rotation **15.30 - 16.00** (30 min) 5 minutes to return to Brittania Suite for prizes and closing remarks NASS Championship of Quoits (weather permitting) 14.20 - 16.00 Courtyard Take aim and try to top the table in our Championship of Quoits -(100 min) Winner will take home an exercise prize pack! **CLOSING REMARKS** • Exercise prize pack giveaway & Quoits winner (5 min) 16.05 - 16.25 Britannia Suite (15 min) Closing remarks (5 min) Feedback collection (5 min)





